Tack till alla våra kunder.

Dessa och flera rekommendationer finns på reco.se

Vakna och framåt! Kommer med snabba lösningar. Ger oss precis den service vi behöver

Jonas B, Perfecta Storkök

Är nöjd med bemötandet och den kundservice som vi fått.
Vi är mycket nöjda med kundchatten och hur den fungerar i vår webbutik.

Andreas Z, Andreas Z

Full pott! Snabb support och svar på alla frågor. Vi på Vasaboden.se är 100% nöjda

Micke , www.vasaboden.se

Det blev MYCKET bättre än vad jag trodde och de hade väldigt bra idéer som jag aldrig skulle ha tänkt på! Nu får jag in bokningar och mina kunder ger mig komplimanger för min hemsida. Jag rekommenderar varmt att anlita SpinMedia! De lovar vad de håller, är proffsiga, ställer bra frågor och tänker till extra!

Fernando A, Tun Tunys

Fick ett besök av Spinmedia där de hjälpe mig med ideér och nya insikter kring min hemsida. Vår affär resulterade i att vi använder deras live chatt. Kan starkt rekommendera både företaget med en hög servicemoral men även bra nyttofunktioner som de erbjuder.

Yaroslav S, Aroma Marketing

Vi skaffade en kundchatt via Spinmedia och har bara gott att säga om detta företag. Superbemötande i alla avseenden, snabba svar, trevlig personal. Ett företag som vi varmt kan rekommendera.

Tony B, Bilancia

Spinmedia tillhandahåller oss med tjänsten LiveAgent, vilken vi som kund är mycket nöjd med. Vi är även mycket nöjda med SpinMedias bemötande när det kommer till supportärenden och frågor kring deras tjänster.

Daniel A

Toppenbemötande från säljaren som tog sig tid och verkligen gick igenom de funktioner som programmet hade. jag använder kundchatt och det kan verkligen hjälpa både kunden förstå och för mig att sälja. enda nackdelen jag hittat är att snabbtexter ibland inte vill komma fram så att man kan använda dem i texten.

Wattväktarna, Wattväktarna

Tjänsten har fungerat friktionsfritt och spinnmedias kontaktpersoner har agerat professionellt, engagerat och noggrant under implementering av tjänsten.

Stefan F, Citykonferensen

Toppenbra sätt att hålla kontakt med våra givare och medlemmar!

Daniel H, Svenska Freds